Διοικητικές αλλαγές στην Global Sustain

Σε μια εποχή σημαντικών προκλήσεων και αναπτυξιακής πορείας η Global Sustain ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της με στόχο την προσφορά συμβουλευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε πελάτες, μέλη και συνεργάτες.

Η Global Sustain ανακοινώνει επίσης την τοποθέτηση της Λίνας Μαγγίνα στη θέση ESG & Sustainability Manager. Με σημαντική εμπειρία στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης, η Λίνα αναλαμβάνει τη διαχείριση του τμήματος Advisory and Project Management της εταιρείας και συγκεκριμένα, την ανάπτυξη και το συντονισμό έργων αειφόρου ανάπτυξης για επιχειρήσεις και φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η πολυετή εμπειρία της Λίνας ως Sustainability Specialist στην Υποδιεύθυνση Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου ΟΤΕ, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο έργων και υπηρεσιών της Εταιρείας. Γνωρίζει σε βάθος την εφαρμογή πρακτικών αειφόρου ανάπτυξης, ανάλυσης ουσιαστικότητας, διάλογου ενδιαφερόμενων μερών, την εκπόνηση ενιαίων Απολογισμών Βιώσιμης Ανάπτυξης και τη χρήση σχετικών προτύπων (GRI και AA1000). Παράλληλα έχει εμπειρία στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας αντίστοιχων έργων (BTL καμπάνιες και δελτία τύπου). Είναι κάτοχος M.Sc European Politics and Policy, University College London) και απόφοιτος του τμήματος μετάφρασης και διερμηνείας του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου Marc Bloch.

Η συμβουλευτική ομάδα της Global Sustain, ενισχύεται επίσης, με την πρόσληψη της Έλενας Δημάκη, απόφοιτη του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής της άσκησης στην Εταιρεία. Η Έλενα, σε συνεργασία με στελέχη της Global Sustain και του Financial Engineering Laboratory του Πολυτεχνείου Κρήτης εκπόνησε διατριβή για οργανισμούς αξιολόγησης μη χρηματοοικονομικών στοιχείων (ESG Rating Agencies), η οποία αναμένεται να δημοσιευτεί σε έγκριτο επιστημονικό περιοδικό το επόμενο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα η εταιρεία ανακοινώνει την αποχώρηση της Κωνσταντίνας Μπάτσαρη, την οποία ευχαριστεί θερμά για την προσφορά της στην ανάπτυξη του τμήματος έργων της εταιρείας και της εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain κ. Μιχάλης Σπανός δήλωσε σχετικά: «Η ένταξη νέων, έμπειρων στελεχών στην εταιρεία μας σηματοδοτεί την πρόθεσή μας για την περαιτέρω ενίσχυση των συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και υπεύθυνων επενδύσεων. Είμαι πεπεισμένος ότι η εμπειρία και οι γνώσεις τους θα συνεισφέρουν στην καλύτερη κατανόηση των ιδιαίτερων αναγκών της αγοράς και την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας».

Σχετικά Νέα