

Το φως της δημοσιότητας βλέπει μία νέα δημοσκόπηση που καταγράφει την άποψη των συμμετεχόντων σε βασικά θέματα επικαιρότητας.
Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 19,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 39,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 20%. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 7.5%, το ΚΚΕ με 4,6%, η Ελληνική Λύση με 4,5%, το ΜέΡΑ25 με 3%.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το εύρημα σε μία από τις ερωτήσεις, που κλήθηκαν να απαντήσουν οι ερωτώμενοι. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, έξι στους 10 Έλληνες (59% ) προτιμούν να αυξηθούν οι εξοπλιστικές δαπάνες παρά να δοθούν τα αναδρομικά στους συνταξιούχους (32%). Την ίδια ώρα ικανοποιημένο εμφανίζεται το 59% των πολιτών σε σχέση με τις ενέργειες της κυβέρνησης απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.
Σε σχέση με τα ελληνοτουρκικά, απάντησαν ως εξής:
Αναφορικά με τα ζητήματα οικονομίας εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού, οι απαντήσεις είναι οι εξής:
Για τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ:
Πώς αξιολογούν τους υπουργούς:
Σχετικά Νέα
Οι Ευαγγελιστές του Τραμπ εναντίον του Πάπα
Είναι γνωστό πως οι Ευαγγελιστές δεν τρέφουν και τα φιλικότερα των αισθημάτων για το.
Ανάρτηση Κ. Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα: Στόχος μας η συλλογική πρόοδος να μετατρέπεται σταδιακά και σε ατομική προκοπή
«Τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2024 καταγράφουν μία σημαντική υπεραπόδοση της εθνικής.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να ελεγχθεί άμεσα η «περιστρεφόμενη πόρτα» διαφθοράς ΝΔ – εταιρειών και «Ομάδας Αλήθειας»
«Οι αποκαλύψεις του Τύπου, σχετικά με την “περιστρεφόμενη πόρτα” που έχει στήσει η κυβέρνηση.
Σ. Φάμελλος: Όσα επικοινωνιακά τρικ και αν επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του
Ανάρτηση για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.