Δήμος Κηφισιάς: Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει την ευθύνη για την αποκατάσταση ηλεκτροδότησης

«Τον προγραμματισμό των εργασιών αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης, έχει ο ΔΕΔΔΗΕ και ο Δήμος Κηφισιάς μεταφέρει τη πληροφόρηση που λαμβάνει από τον Οργανισμό», αναφέρει σε ενημέρωσή του ο Δήμος Κηφισιάς που υποστηρίζει ότι τα συνεργεία του μαζί με αυτά του οργανισμού συνεχίζουν τις εργασίες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, χωρίς ρεύμα παραμένουν μικρά τμήματα σε Εκάλη, Καστρί, Πολιτεία και στη περιοχή ΑΟ Κηφισιάς, που αντιστοιχούν σε ποσοστό μικρότερο του 10% των αρχικών βλαβών στον Δήμο. Όπως αναφέρεται, μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί 530 πτώσεις δένδρων από τις οποίες μεγάλος αριθμός συνδέεται με το κόψιμο ηλεκτροφόρων καλωδίων που προκάλεσαν τα προβλήματα τα τελευταία 24ωρα.

Επίσης, ο Δήμος Κηφισιάς υποστηρίζει πως στη «μάχη» του αποχιονισμού και των υπόλοιπων εργασιών έχουν ενταχθεί και ιδιώτες ενώ αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας υπάρχουν εισηγήσεις από την Επιτροπή Περιβάλλοντος για κοπές δέντρων. Κάθε χρόνο δημοπρατούνται εργολαβίες για κοπές και κλαδέματα ψηλών δέντρων. Τονίζουμε ότι το 2020 ο Δήμος Κηφισιάς απέστειλε στον ΔΕΔΔΗΕ περίπου 200 έγγραφα αιτήματα για κλαδέματα δέντρων πλησίον ηλεκτροφόρων καλωδίων».

Η ενημέρωση του Δήμου Κηφισιάς

Σχετικά Νέα