Δήμος Αθηναίων: Αύριο το πρωί το πρώτο ραντεβού Μπακογιάννη-Δούκα

Την πρώτη τους συνάντηση θα έχουν την Παρασκευή (20/10) οι Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης ως μελλοντικός και απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων, αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να συνομιλήσουν στο δημαρχείο Αθηνών για τα θέματα που αφορούν τον δήμο Αθηναίων, στο μεταβατικό αυτό στάδιο μέχρι και την 1η Ιανουαρίου 2024, όταν και θα έχει δοθεί η σκυτάλη από τον κ. Μπακογιάννη στον κ. Δούκα.

Σύμφωνα με την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Δούκας, έχοντας μόλις αναδειχθεί νικητής στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών άμεση του προτεραιότητα είναι ο καθαρισμός των φρεατίων και η αντιπλημμυρική θωράκιση της πρωτεύουσας.

«Γι’ αυτό και ζήτησα συνάντηση με τον κ. Μπακογιάννη και θα τον συναντήσω την Παρασκευή, ώστε τους επόμενους τρεις μήνες να μπορέσουμε σε απόλυτη συνεργασία να προχωρήσουμε σε αυτά τα κρίσιμα έργα για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο εκλεγείς δήμαρχος αναμένεται να συζητήσει με τον απερχόμενο και για ζητήματα ασφαλείας που αφορούν την πόλη, αλλά και τα μεγάλα έργα που έχουν δρομολογηθεί, καθώς σημείωσε ότι «πρέπει να ρωτάμε τους κατοίκους της περιοχής» για αυτά. Μάλιστα, έκανε λόγο για «μία διαφορετική προσέγγιση διακυβέρνησης».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα