Δήμητρα Πισπιρίγκου: Ολοκληρώθηκε η κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ

Σχεδόν 10 ώρες κράτησε η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, στη ΓΑΔΑ. Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου κλήθηκε να καταθέσει έπειτα από την ολοκλήρωση του πορίσματος των ιατροδικαστών που «δείχνει» ασφυκτικό θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. της ζήτησαν να δώσει διευκρινιστικές απαντήσεις για γεγονότα και τις ώρες που συνέβησαν και να περιγράψει ξανά το πρωινό που βρέθηκε νεκρή στην κούνια η έξι μηνών Ίριδα.

H Δήμητρα Πισπιρίγκου δέχθηκε επίσης ερωτήσεις και απάντησε για τη συμβίωση του ζευγαριού, καθώς και για τα περιστατικά που διερευνούν οι Αρχές και συγκεκριμένα για τον θάνατο της Ίριδας. Ήταν συνεργάσιμη και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των αστυνομικών.

Η ανάκριση εστίασε στις προηγούμενες καταθέσεις της, στις οποίες φαίνεται να είχε υποπέσει σε αντιφάσεις. Οι ερωτήσεις που της τέθηκαν αφορούν την ώρα που βρέθηκε το άψυχο σώμα του παιδιού αλλά και το αν η μικρή αδελφή του βρισκόταν ή όχι στο δωμάτιο. Η αδελφή της κατηγορουμένης αποτελεί πρόσωπο-κλειδί για την υπόθεση, καθώς φαίνεται να ήταν η μόνη που βρισκόταν στο δωμάτιο όταν διαπιστώθηκε ο θάνατος του μωρού.

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Ολοκληρώθηκε η κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ-1
Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου για κατάθεση – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας στην «Κ» για το πόρισμα
Παρέμβαση υπ. Δικαιοσύνης για ευθύνες ιατροδικαστών στους θανάτους Ίριδας και Μαλένας
Με παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, αναμένεται να ζητηθεί πειθαρχικός έλεγχος των ιατροδικαστών που διερεύνησαν πρώτοι τα αίτια θανάτου της μικρής Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, των δύο από τα τρία κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο πόρισμα των ιατροδικαστών φέρεται να καταγράφονται πλημμέλειες των ιατροδικαστών.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα