Δήμας: Επιδιώκουμε να διευρύνουμε τη συνεργασία μας με την Γερμανία στην έρευνα και την επιχειρηματικότητα

«Επιδιώκουμε να διευρύνουμε τη συνεργασία μας με την Γερμανία στην έρευνα, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα», τόνισε ο Χρίστος Δήμας.

Συγκεκριμένα, στις εξελίξεις γύρω από το οικοσύστημα καινοτομίας περιστράφηκε η συζήτηση που είχε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας με τα μέλη της Επιτροπής Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός:

«Επιδιώκουμε να διευρύνουμε το φάσμα της συνεργασίας μας με την Γερμανία στην έρευνα, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα. Η ελληνογερμανική συμφωνία που υπογράψαμε, προβλέπει κοινές επιστημονικές, επιχειρηματικές, οικονομικές και ερευνητικές δράσεις, που θα συμβάλλουν στην ακόμα μεγαλύτερη οικονομική συνεργασία μεταξύ των δυο χωρών.

Στην Επιτροπή Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου – German Hellenic Chamber of Industry and Commerce, συζητήσαμε για τις εξελίξεις στο οικοσύστημα καινοτομίας, για τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν σήμερα, καθώς και για την εξωστρέφεια του Elevate Greece».

Δείτε το tweet του Χρίστου Δήμα:Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα