Δήμαρχος Ιάσμου: Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι στην Ελλάδα υπάρχει μια τρομοκρατική οργάνωση

Ο μουσουλμάνος δήμαρχος που κατηγορείται πως απολύει εργαζόμενους ως «γκιουλενιστές» υπεραμύνθηκε των πράξεων του.

Ο δήμαρχος Ιάσμου, Ουντέρ Μουμίν, ο οποίος ελέγχεται για τυχόν έκνομες ενέργειες του, μετά από την απόλυση εργαζόμενων στον Δήμο Ιάσμου, υποστήριξε πως στην Ελλάδα δρα μια «τρομοκρατική οργάνωση».

Ο Μουμίν σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 είπε πως «είμαι ένας από τους 332 Έλληνες Δημάρχους και τηρώ τους νόμους του Κράτους. Η περιοχή μου σύμφωνα με το Σύνταγμα και την συνθήκη της Λωζάννης, είναι ελληνική. Στα Βαλκάνια αποτελούμε παράδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης. Πρέπει να σεβόμαστε όλοι την εδαφική κυριαρχία των κρατών».

Ερωτηθείς για τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στις απολύσεις δημοτικών υπαλλήλων ως «γκιουλενιστών», ο Δήμαρχος Ιάσμου είπε «Οι νόμοι είναι πάνω από τους ανθρώπους. Εγώ θεωρώ ότι η οργάνωση FETO του Γκιουλέν είναι μια παγκόσμια τρομοκρατική οργάνωση».

«Εφόσον αποδίδουν έκνομες ενέργειες σε μένα, έχω ως Δήμαρχος και την ηθική και την νομική υποχρέωση να ενημερώσω τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Προέβην σε μια διοικητική ενέργεια. Οι αποφάσεις αυτές μπορούν να προσβληθούν. Η απόφαση έχει την ηλεκτρονική υπογραφή μου και έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια», είπε ο Δήμαρχος, υποστηρίζοντας πως εκ παραδρομής υπάρχει «αναφορά» για την Κωνσταντινούπολη, στην σχετική ανάρτηση για τις απολύσεις, στην σελίδα του Δήμου Ιάσμου στο Facebook.

Εν συνεχεία, πρόσθεσε πως «είμαι σχεδόν βέβαιος ότι στην Ελλάδα υπάρχει μια τρομοκρατική οργάνωση. Εγώ θεωρώ ότι η οργάνωση FETO, κατά την δική μου εκτίμηση, είναι μια παγκόσμια τρομοκρατική οργάνωση. Υπάρχει και μια εγχώρια εγκληματική οργάνωση που πήγε να ανατρέψει την νόμιμα εκλεγμένη δημοτική αρχή στον Ίασμο», αναφέροντας μάλιστα ότι στην τελευταία ανήκουν, μεταξύ άλλων, δημοσιογράφοι και πρώην βουλευτές.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα