Δήμαρχος Αλίμου: Κόλλησαν κορωνοϊό τουλάχιστον 100 νέοι σε πάρτι σε beach bar

«Υπευθυνότητα από καταστηματάρχες και πολίτες» ζήτησε δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης αναφερόμενος στην υπερμετάδοση του κορωνοϊού σε beach bar του εν λόγω δήμου. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο δήμαρχος Αλίμου τόνισε ότι «κόλλησαν κορονοϊό τουλάχιστον 100 νέοι στο beach bar».

Η υπερμετάδοση, όπως εξήγησε ο κ. Κονδύλης, οφείλεται «στους χορούς, στους εναγκαλισμούς και στους συγχρωτισμούς», χωρίς να υπάρχει κανένα μέτρο προστασίας. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι γίνονται διαρκείς έλεγχοι, αλλά όπως τόνισε, «δεν είναι δυνατόν τα κλιμάκια του δήμου να βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα έως τα ξημερώματα, ούτε ένας αστυνομικός να βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη».

Διευκρίνισε ότι ο δήμος, που είναι σε διαρκή επαφή με τους καταστηματάρχες, δεν έχει την αρμοδιότητα να κλείνει καταστήματα, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν είναι λύση το λουκέτο στα καταστήματα της πόλης, διότι οι πολίτες θα επέλεγαν να πάνε σε καταστήματά άλλης πόλης και τελικά στις πλατείες και τα πάρκα.

Λύση, σύμφωνα με τον κ. Κονδύλη, είναι η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων τόσο από τους καταστηματάρχες, όσο και από τους πολίτες.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα