Δήλωση του Στ. Κασσελάκη: «Εγινε το πρώτο βήμα για την προοδευτική κυβέρνηση»

«Eγινε το πρώτο βήμα ώστε η χώρα να έχει προοδευτική κυβέρνηση σύντομα. Το έχει ανάγκη ο τόπος» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στις πρώτες του δηλώσεις έξω από την Κουμουνδούρου μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που τον φέρνει να προηγείται με ποσοστό 45,47%

«Την πρώτη εβδομάδα ο κόσμος μου έλεγε να αντέξω τις επιθέσεις από όλα τα συστήματα που όλοι γνωρίζετε. Τη δεύτερη και τρίτη εβδομάδα έγινε “είσαι η ελπίδα μας”. Ελπίδα είμαστε όλοι μαζί, όχι εγώ μόνος μου. Για να γίνει αυτή η ελπίδα πράξη, θα πρέπει όλοι να επιστρέψουμε την Κυριακή στις κάλπες, να κερδίσουμε και να μπορέσουμε να αναμετρηθούμε με την κυβέρνηση που αυτή τη στιγμή δεν εκπροσωπεί επαρκώς την ιστορία του κόσμου. Πάμε για τη νίκη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το τραγικό δυστύχημα με τους Έλληνες νεκρούς στρατιωτικούς στη Λιβύη, λέγοντας πως πρόκειται για ήρωες της κοινωνίας μας. «Παρακολουθούμε την κατάσταση με τον ναύαρχο (σ.σ. Ευάγγελο Αποστολάκη), εύχομαι να έχουμε κάποια καλά νέα για τους αγνοούμενους».

Στη συνέχεια ευχαρίστηκε «από καρδιάς όλους τους εθελοντές, όχι μόνο εκείνους που δούλεψαν σκληρά για τη δικιά μας καμπάνια, αλλά και όλους όσους ήταν στις εφορευτικές επιτροπές, τις νομαρχιακές, την κεντρική εφορευτική επιτροπή με την οποία μόλις συναντήθηκα».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα