Δίκη Παντελίδη: «Οδηγός ήταν η Φρόσω Κυριάκου και όχι ο Παντελής» λέει ιατροδικαστής της οικογένειας

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ξεκίνησε σήμερα το πρωί (20/1) η δίκη για τις αποζημιώσεις των εμπλεκομένων στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Οι αντίπαλες πλευρές επιμένουν ότι… διαφωνούν με την οικογένεια του αξέχαστου τραγουδιστή να υποστηρίζει ότι δεν ήταν ο Παντελής εκείνος που οδηγούσε το μοιραίο τζιπ αλλά η Φρόσω Κυριάκου και την πλευρά της Κυριάκου που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο αλλά και εκείνη της άλλης συνεπιβάτιδας Μίνας Αρναούτη να επιμένουν ότι οδηγός ήταν ο Παντελίδης.

Πάντως, ο ιατροδικαστής της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη ήταν κατηγορηματικός στην κατάθεσή του ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο Αν. Θεοδωρίδης, είπε χαρακτηριστικά: «Ξεκάθαρα καταθέτω, είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγός ήταν η κυρία Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμα της στο βραχιόνιο οστό που εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη, λόγω του τιμονιού που κρατάει».

Όπως τόνισε, το αλκοόλ που είχε καταναλώσει ο Παντελής Παντελίδης δεν του επέτρεπε να οδηγήσει: «Με τέτοιο ποσοστό αλκοόλης, θα καταλάβω από χιλιόμετρα ότι δεν είναι ικανός να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να βάλει το κλειδί στο αυτοκίνητο και αν το βάλει, θα πέσει μετά από δέκα μέτρα» υποστήριξε ο μάρτυρας.

Προς επίρρωση των ισχυρισμών του, πρόταξε ένα ακόμη στοιχείο, κατά την κρίση του: το μόνο ίχνος αίματος που εντοπίστηκε στον αερόσακο του συνοδηγού ανήκε στον τραγουδιστή, ενώ δεν βρέθηκε κανένα ίχνος dna της Φρόσως Κυριάκου στην ίδια θέση. «Δεν μπορεί να μην υπάρξει αυτού που καθόταν στην πλευρά του συνοδηγού, ενώ έχει βρεθεί του Παντελίδη».

Να θυμίσουμε ότι ποινικά η υπόθεση έχει κλείσει με την παραδοχή ότι ο Παντελίδης ήταν ο οδηγός. Ο ιατροδικαστής όμως για ακόμα μία φορά είπε: «Όποιος καθόταν στη δεξιά πλευρά θα έπρεπε να είναι είτε νεκρός ή να έχει τις βλάβες της κυρίας που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Θα έπρεπε να είχε τραυματιστεί η αριστερή της πλευρά από το βάρος του Παντελίδη που έπεσε πάνω της».


Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα