

Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, που στέλνει τη φυλακή τους βασικούς συνεργούς της δολοφονίας του γιού της και τη διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής.
Η κ. Φύσσα ξέσπασε σε αναφιλητά μόλις η πρόεδρος ανακοίνωσε τις φυλακίσεις, πλαισιωμένη από συγγενείς, από φίλους του Παύλου Φύσσα, αλλά και τους δικηγόρους της οικογένειας, που επί 5,5 χρόνια παραστάθηκαν αφιλοκερδώς σε αυτή τη δίκη, όπως και όλη η Πολιτική Αγωγή.
Έξω από τη δικαστική αίθουσα δεκάδες πολίτες, που είχαν συγκεντρωθεί, υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα την απόφαση, αλλά και δίνοντας συγχαρητήρια στους συνηγόρους της Πολιτικής Αγωγής, ενώ φώναζαν «Ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί».
: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Εξαφάνιση 15χρονης από τον Άλιμο – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός σήμανε στον Άλιμο για την εξαφάνιση της Αντάνια – Λορένα Φ., 15 ετών..
Ελευσίνα: Εργατικό ατύχημα σε δεξαμενόπλοιο – Τραματίστηκε 29χρονος ναυτικός
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες στο αγκυροβόλιο της Ελευσίνας, όταν 29χρονος αλλοδαπός ναυτικός, τουρκικής υπηκοότητας,.
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ζευγάρι που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες του
Στη φυλακή οδηγείται ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, καθώς κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση των.
Χαμός σε πανηγύρι στην Εύβοια: Αναποδογύρισαν τραπέζια και καρέκλες μετά την παρεξήγηση δύο τοπικών προέδρων
Χαμός σε πανηγύρι στην Εύβοια. Η αρχική παρεξήγηση μεταξύ δύο τοπικών προέδρων γρήγορα πήρε.