

«Ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα» δημοσιεύματα και φήμες που θέλουν τον Γ. Παπανδρέου «πίσω από υποψηφιότητες για τη διεκδίκηση της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής ή και για υπόγειες διαδρομές μεταξύ τους» σχολίασε χθες το ΚΙΔΗΣΟ.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι κριτήριο κάθε επιλογής που αφορά την παράταξη είναι η πολιτική πρόταση που να απαντά στα αιτήματα της κυβερνησιμότητας, απέναντι στη δεξιά συντήρηση και της προοδευτικής αλλαγής, «αιτήματα που αναμένουν την απάντησή τους με θέσεις και προτάσεις ιδεολογικές και πολιτικές εκ μέρους των ενδιαφερομένων να ηγηθούν».
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.