Διαψεύδει γνωστός οινοποιός τα περί «διαμαρτυρίας» στη συνάντηση οινοποιών με Τσίπρα

Έκπληκτος και απορημένος ο γνωστός οινοποιός Βαγγέλης Γεροβασιλείου με τις ερμηνείες και κυρίως τις πολλές παρερμηνείες που δόθηκαν στα όσα διημείφθησαν μεταξύ αυτού και του Αλέξη Τσίπρα, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός με επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου ο κ. Γεροβασιλείου «προσήλθε στην αίθουσα με φωτογραφίες από την έκθεση prowein με τα «μακεδονικά» κρασιά των Σκοπίων για να τα δείξει στον Αλ.Τσίπρα».

Ο κ. Γεροβασιλείου ούτε «μακεδονικά κρασιά» από τα Σκόπια πήγε στον πρωθυπουργό, ούτε σε κάποια «διαμαρτυρία» προέβη. Είναι τουλάχιστον απογοητευτικό να χρησιμοποιούνται στο αντιπολιτευτικό μένος κάποιων ακόμη και επιχειρήσεις με brand name και διακρίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και, που για όσους στοιχειωδώς γνωρίζουν, στήθηκαν κυριολεκτικά από το μηδέν και με κόπο.

Η αποκλειστική δήλωσή του κ. Γεροβασίλειου στην «ΕφΣυν» ξεκαθαρίζει πλήρως τι ακριβώς έπραξε και τι είπε ο ίδιος.

«Ούτε διαμαρτυρήθηκα στον πρωθυπουργό, ούτε οτιδήποτε άλλο σχετικό συνέβη. Εγώ είχα μαζί μου κάποιες φωτογραφίες και προσπέκτους από την έκθεση Prowein και το περίπτερο με κρασιά της γειτονικής χώρας.

Τα έδωσα στον πρωθυπουργό προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει η χώρα μας στις μελλοντικές συναντήσεις των επιτροπών που θα αποσαφηνίσουν μελλοντικά τις λεπτομέρειες για την ονομασία προϊόντων -όπως τα κρασιά- στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ήθελα να βοηθήσω τον πρωθυπουργό, όχι να διαμαρτυρηθώ, ίσα ίσα τον ευχαρίστησα που μας κάλεσε, πρώτη φορά μας καλούν προσωπικά ως επιχειρηματίες και όχι μόνο τα συνδικαλιστικά μας όργανα.

Ξεκαθαρίζω ότι ήμουν υπέρ της λύσης στο πρόβλημα με τους γείτονες, τώρα υπάρχει συμφωνία και πιστεύω ότι οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται εκατέρωθεν».

Πηγή: efsyn.gr

Σχετικά Νέα