

Υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή προχώρησαν σε διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Οι υγειονομικοί σήκωσαν πανό και φώναξαν συνθήματα, ενώ στο σημείο, βρίσκονταν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προχώρησαν σε προσαγωγές.
Άμεσα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και οι συγκεντρωμένοι οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.
Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες είχαν γίνει αντίστοιχες διαμαρτυρίες και έξω από το σπίτι του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.
Καταδικάζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ
Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος καταδικάζει τις διαμαρτυρίες έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού.
«Καταδικάζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που στοχοποιούν τις οικογένειες που δεν φταίνε σε τίποτα. Δεν μας εκφράζουν και συκοφαντούν τους 7.000 συναδέλφους που αφορά το μέτρο των αναστολών εργασίας. Συκοφαντούν συνολικά το υγειονομικό κίνημα που με αγωνιστικές κινητοποιήσεις στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων για άρση αυτού του άδικου μέτρου χωρίς κανένα υγειονομικό όφελος.
Πολλές φορές διαδηλώσαμε δυναμικά έξω από τα Υπουργεία ποτέ όμως δεν διανοηθήκαμε να στοχοποιήσουμε οικογένειες υπουργών και πόσο μάλλον του ίδιου του πρωθυπουργού. Υπάρχουν τα κυβερνητικά κτίρια να διαδηλώνουμε για τα δίκαια αιτήματά μας. Συνεχίζουμε δυναμικά τους αγώνες ενάντια των άδικων αναστολών εργασίας την ώρα που έχουν αρθεί όλα τα περιοριστικά μέτρα».
Σχετικά Νέα
To Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματική τη δυνατότητα της ΑΑΔΕ για αναστολής χρήσης ΑΦΜ λόγω φοροδιαφυγής
«Φρένο» στη δυνατότητα της ΑAΔΕ να αναστέλλει ή να απενεργοποιεί, με βάση νόμο του.
Θεσσαλονίκη: Ομάδα ανηλίκων γρονθοκόπησε δεκαπεντάχρονο- Συνελήφθησαν οι γονείς τους
Από τις άμεσες ενέργειες και αναζητήσεις αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βραδινές ώρες χθες (11-05-2025),.
ΗΠΑ: Μείωση 30%-80% στις τιμές συνταγογραφούμενων φαρμάκων
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες Κυριακή πως σήμερα θα υπογράψει εκτελεστικό διάταγμα με σκοπό.
Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο 71χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 45χρονο γιο του – Για ατύχημα κάνει λόγο ο πατέρας
Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 71 ετών άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι χθες, Κυριακή.