

Για τις 5 Δεκεμβρίου διεκοπη η δίκη του Πέτρου Φιλιππιδη σε δεύτερο βαθμό.
Ο καταδικασμένος ηθοποιος και σκηνοθετης σε οκτώ χρόνια κάθειρξη για δυο αποπειρες βιασμού κάθισε σήμερα εκ νέου στο εδώλιο, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.
Στο δικαστήριο δήλωσαν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας οι δυο γυναίκες, για τις καταγγελίες των οποίων καταδικάστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Παρούσα στη δικαστική αίθουσα ήταν η μια από τις δυο φερόμενες ως παθούσες.
Για να στηρίξουν τις δυο γυναικες που αποφάσισαν να καταγγείλουν το γνωστό ηθοποιό για απόπειρα σεξουαλικής τους κακοποίησης, βρέθηκαν στο δικαστήριο συνάδελφοι τους, ανάμεσά στους οποίους η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.
Σχετικά Νέα
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.