

Σε μια υπαινικτική αλλά σαφή διαφοροποίηση από την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να μην συνυπογράψει το κείμενο καταδίκης της απαγόρευσης συναθροίσεων με εντολή της ΕΛ.ΑΣ και καθ΄υπόδειξη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, προχώρησε ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Χάρης Καστανίδης.
Είναι γνωστό πως ο Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επικοινώνησε και με την κ. Γεννηματά για να συμμετάσχει στο μέτωπο με Αλέξη Τσίπρα και Γιάνη Βαρουφάκη, στο πλαίσιο της απόρριψης της κυβερνητικής επιχείρησης να περάσει την διάταξη περί απαγόρευσης συναθροίσεων και μετά την σκληρή ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.
Η κ. Γεννηματά, όπως έγινε γνωστό, αρνήθηκε να συνυπογράψει το σχετικό κείμενο.
Απαντώντας σε χρήστη στο twitter ο Χάρης Καστανίδης εξέφρασε την …απορία του και εμμέσως τη διαφωνία του.
Υπάρχουν δύο διακριτά μεταξύ τους θέματα.
1.Δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία με συγκεντρώσεις και πορείες.
2.Η απόφαση της κυβέρνησης,δια του αρχηγού της ΕΛΑΣ,να απαγορεύσει γενικώς τις υπαίθριες δημόσιες συναθροίσεις είναι προδήλως αντισυνταγματική.— Kastanidis Haris (@KastanidisHaris) November 15, 2020
Σχετικά Νέα
Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε Μαρινάκη: «Το τέλος στην κυβερνητική χυδαιότητα θα μπει όταν πάψει να είναι κυβέρνηση η ΝΔ»
Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.
Κ.Χατζηδάκης: Καταρρίπτονται οι θεωρίες συνωμοσίας για τα Τέμπη
«Τίθεται μείζον πολιτικό θέμα για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία έχουν κάνει δύο.
Φειδίας Παναγιώτου για το ταξίδι στη Μόσχα: «Οι Ρώσοι είναι αδέρφια μας» – Γεωργιάδης: «Τι ακριβώς εκπροσωπείτε;»
«Οι Ρώσοι είναι αδέρφια μας», δηλώνει ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου για το ταξίδι του στη Μόσχα την.
Β. Κικίλιας: Δέσμευση για στήριξη των ναυαγοσωστών προκειμένου να υπάρχουν όλο και περισσότεροι στις παραλίες
«Θα είμαι συμμέτοχος και αρωγός στην προσπάθειά σας και στον αγώνα σας, προκειμένου να.