

Ο δεύτερος γύρος των ρωσοτουρκικών διαβουλεύσεων, με στόχο την αποκλιμάκωση της κατάστασης στη συριακή επαρχία Ιντλίμπ, ξεκίνησε στη Μόσχα την Τρίτη.
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών θα προσπαθήσουν να βρουν μια λύση αναφορικά με τα πρόσφατα ξεσπάσματα βίας στη ζώνη αποκλιμάκωσης του Ιντλίμπ.
Εκτός από τους διπλωμάτες, και στις δύο αντιπροσωπείες περιλαμβάνονται εκπρόσωποι των στρατιωτικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών πληροφοριών.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που επικαλείται το yenisafak.com, η τουρκική αντιπροσωπία τόνισε την ανάγκη ταχείας μείωσης των συγκρούσεων στην περιοχή και λήψης μέτρων για την αποτροπή περαιτέρω επιδείνωσης της ανθρωπιστικής κατάστασης στην περιοχή.
Ένα άλλο σημείο της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνει μέτρα που θα μπορούσαν να ληφθούν στο Ιντλίμπ για να εξασφαλιστεί η πλήρης εφαρμογή της συμφωνίας του Σότσι.
Σχετικά Νέα
Γερμανία: Στο Ισραήλ ταξιδεύει ο νέος ΥΠΕΞ Βάντεφουλ – Βλέπει Νετανιάχου και Αμπάς
Ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γιόχαν Βάντεφουλ έφτασε χθες Σάββατο στο Ισραήλ για.
Κίνα – ΗΠΑ: Προς δεύτερη ημέρα εμπορικών διαβουλεύσεων στη Γενεύη
Υπό τους επαίνους του Ντόναλντ Τραμπ που χαιρέτισε τη «μεγάλη πρόοδο» στις συνομιλίες μεταξύ.
Τραμπ: «Ίσως είναι μια σπουδαία μέρα» μετά την πρόταση Πούτιν για άμεσες διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία
Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την πρόταση του Βλαντιμίρ Πούτιν για άμεσες διαπραγματεύσεις.
Μακρόν για πρόταση Πούτιν: «Πρώτη κίνηση, αλλά δεν αρκεί»
Οι «άμεσες» διαπραγματεύσεις που πρότεινε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν μεταξύ της Ρωσίας και.