

Ηχηρό μήνυμα υπέρ των δικαιωμάτων των εργαζόμενων έστειλε ο γενικός γραμματέας της ΚΟ του ΚΚΕ, από τη Θεσσαλονίκη.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έφτασε στο μεγάλο συλλαλητήριο στην πλατεία της ΧΑΝΘ, λίγα μόλις μέτρα από το Βελλίδειο, όπου αναμένεται στις 7.30 η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Το ΚΚΕ είναι παρών στις μεγάλες κινητοποιήσεις των εργαζομένων, ενάντια στην κυβερνητική πολιτική της νέας Δημοκρατίας, της ΕΕ, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, του αστικού κράτους που συσσωρεύουν συνεχώς, νέα βάσανα για τον ελληνικό λαό», δήλωσε μεταξύ άλλων.
Σχετικά Νέα
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.
Β. Κικίλιας στη συνάντηση με ΠΝΟ: Θα συνεργαστούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια προς όφελος των ναυτικών και της ναυτιλιακής κοινότητας
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συνάντηση εργασίας του.