

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Σάββατο, στις 6 το απόγευμα, στο άγαλμα του Βενιζέλου, οργανώνουν η ΑΔΕΔΥ και το Νομαρχιακό Τμήμα της στη Θεσσαλονίκη (Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων) – – Ζητάει μεταξύ άλλων κατάργηση του νόμου για τα εργασιακά (Ν. 4808/21) και της διάταξης του 50%+1 για τη λήψη απόφασης για απεργία
Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα λένε “όχι” στην ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης και διεκδικούν:
– Λήψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας. Μέτρα στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και των εργαζομένων στον χώρο της Υγείας. Έμπρακτη αναγνώριση του ρόλου των υγειονομικών στην αντιμετώπιση της πανδημίας και άμεση ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά.
– Κατάργηση του Νόμου για τα εργασιακά (Ν. 4808/21) και της διάταξης του 50%+1 για τη λήψη απόφασης για απεργία. .
– Διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας. Καμία μείωση των μισθών των εργαζομένων. Κατάργηση της ελαστικής, ενοικιαζόμενης και εκ περιτροπής εργασίας.
– Προσλήψεις στο Δημόσιο, για να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά με προτεραιότητα στην Υγεία (Παιδεία, Αυτοδιοίκηση, Ασφαλιστικά Ταμεία, Κοινωνικές Υπηρεσίες κτλ).
Σχετικά Νέα
Σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στην παραλία “Κιόνιο” Ικαρίας
Σορός άνδρα, αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στα.
Μποτιλιάρισμα 6 χλμ. στον Κηφισό λόγω τροχαίου
Σήμερα νωρίς το πρωί, στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού – στο ύψος της γέφυρας.
ΔΥΠΑ: «Ημέρα Καριέρας» στην Αθήνα με πάνω από 6.000 θέσεις εργασίας
Εκατοντάδες κορυφαίες επιχειρήσεις με χιλιάδες θέσεις εργασίας θα βρίσκονται στην 44η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας».
Χωρίς ρεύμα περιοχές των Χανίων – Σοβαρή βλάβη στο υπογειοποιημένο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ
Έκτακτη διακοπή στην ηλεκτροδότηση σε διάφορες περιοχές των Χανίων, προκάλεσε σοβαρή βλάβη στο υπογειοποιημένο.