

«Απολύτως καταδικαστέες οι απειλές κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και κατά αστυνομικών» τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Επίσης, ο Ν. Δένδιας υπογραμμίζει πως «ο πολιτικός κόσμος και η ελληνική κοινωνία οφείλουν να στείλουν μήνυμα καθολικής αποδοκιμασίας».
Σχετικά Νέα
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.
Β. Κικίλιας στη συνάντηση με ΠΝΟ: Θα συνεργαστούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια προς όφελος των ναυτικών και της ναυτιλιακής κοινότητας
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συνάντηση εργασίας του.