Δεν πήγαν οι βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ στη συνάντηση με ΠΑΟΚ

Σε ενημερωτική συνάντηση για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ποδόσφαιρο κάλεσε τους βουλευτές Θεσσαλονίκης όλων των κομμάτων η διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Η συνάντηση έγινε το πρωί στο γήπεδο μπάσκετ της ομάδας στο Παλατάκι. Ωστόσο, κάποιοι βουλευτές έλειπαν. Αυτοί της ΝΔ, τόσο από την Α’, όσο και από τη Β’ Θεσσαλονίκης.

Σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν ότι «δεν υπάρχει λόγος να παραστούν στη συγκέντρωση που καλεί ο Α.Σ. ΠΑΟΚ με το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Η στάση τους εκφράστηκε στη Βουλή με την ψήφιση της τροπολογίας και θα εκφραστεί και με τη στήριξη της προσπάθειας εξυγίανσης στο χώρο του ποδοσφαίρου που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός και απαιτεί όλη η φίλαθλη Ελλάδα».

Το γεγονός ότι έλειπαν όλοι οι βουλευτές της συμπολίτευσης και μάλιστα έβγαλαν κοινή ανακοίνωση για την αποχή τους από τη συνάντηση μεταφράζεται ως απόφαση της ηγεσίας του κόμματος.

Τελικά στη συνάντηση παρέστησαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, της Ελληνικής Λύσης, καθώς και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα