Δεν δεσμεύεται ο Κ. Μητσοτάκης για τη 13η σύνταξη

Και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνήθηκε να δεσμευτεί ότι θα διατηρήσει τη 13η σύνταξη στην περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση.

Σε συνέντευξη στην τηλεόραση του Star ερωτηθείς εάν η μία κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας θα διατηρήσει τη 13η σύνταξη, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι θα διατηρηθεί εφόσον οι προϋποθέσεις της οικονομίας το επιτρέπουν και σίγουρα όχι με όρους που παραπέμπουν σε εξαγορά ψήφων. Και ποιος θα κρίνει αν το επιτρέπουν οι συνθήκες; Ο Ρέγκλινγκ ή μήπως ο Στουρνάρας που είναι αντίθετοι;

Στην ίδια συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι επιχείρησε να εξαγοράσει την ψήφο των συνταξιούχων.

«Καταγγείλαμε το χρόνο που χορηγήθηκε το επίδομα. Είναι η πρώτη φορά που ένα επίδομα χορηγείται λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, άρα δεν ήταν προϊόν μακροχρόνιου σχεδιασμού αλλά επιχειρήθηκε να εξαγορασθούν οι ψήφοι των συνταξιούχων. Δεν υποτιμώ την ανάγκη να στηριχθούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι για αυτό και στηρίξαμε το μέτρο στη Βουλή», είπε ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξή του.

Επίσης ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύθηκε για τη μη μείωση του αφορολογήτου.

Σχετικά Νέα