

Φεύγουν και οι τελευταίοι αδειούχοι με την κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά να είναι από νωρίς το πρωί πολύ αυξημένη.
Η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου κορυφώνεται, όπως φαίνεται και από τα πλάνα του Mega και οι επιβάτες πάνε στο πλοίο αρκετά πριν τον απόπλου προκειμένου να περάσουν από τον απαραίτητο έλεγχο.
Σε ό,τι αφορά στις μετακινήσεις προς τα νησιά οι επιβάτες πρέπει να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού εφόσον έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους τουλάχιστον 14 ημέρες πριν, ή PCR τεστ που έχει διενεργηθεί εντός των τελευταίων 72 ωρών, ή rapid test εντός των τελευταίων 48 ωρών, ή πιστοποιητικό νόσησης.
Κατά την επιστροφή τους από τα νησιά προς τα λιμάνια της ηπειρωτικής Ελλάδας οι επιβάτες οφείλουν να επιδείξουν στις αρμόδιες Αρχές πριν την επιβίβασή τους: α) είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης είτε β) αρνητικό διαγνωστικό έλεγχο. Στο δεύτερο περιλαμβάνονται μοριακό, rapid αλλά και self test εφόσον έχει έχουν διενεργηθεί 24 ώρες πριν από το προγραμματισμένο ταξίδι.
Σχετικά Νέα
Μεξικό: Υποψήφια δήμαρχος δολοφονήθηκε σε ζωντανή μετάδοση
Η Γεσένια Λάρα Γκουτιέρες και τρεις υποστηρικτές έπεσαν νεκροί από σφαίρες κατά τη διάρκεια.
Η Ελλάδα προσέφυγε σε βρετανικό δικαστήριο για τα «warrants» με ρήτρα το ΑΕΠ
Η Ελλάδα προσέφυγε σε δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου για μια διαμάχη σχετικά με τα.
Τραμπ: Μεγαλοπρεπής υποδοχή στη Σαουδική Αραβία – Το μωβ χαλί και τα χρυσά σπαθιά
Στο Ριάντ, τον πρώτο σταθμό τετραήμερης περιοδείας του στην περιοχή του Περσικού Κόλπου, έφτασε.
Τέμπη-Πόρισμα ΕΜΠ:«Τα έλαια σιλικόνης μπορούν να δημιουργήσουν πυρόσφαιρα»
Στα χέρια του εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαϊμη βρίσκεται το πόρισμα για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη του Εθνικού.