Δεκαεξάχρονος κέρδισε τρία εκατ. δολάρια παίζοντας Fortnite

Εκατομμυριούχος μέσα σε μια νύχτα έγινε ένας 16χρονος από την Πενσιλβάνια, που κατέκτησε το πρώτο βραβείο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Fortnite στη Νέα Υόρκη.

Ο Kyle Giersdorf, γνωστός στο παιχνίδι με το όνομα «Bugha», κέρδισε τα μεγάλο βραβείο των 3 εκατ. δολαρίων στον τελικό του Fortnite World Cup που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στη Νέα Υόρκη, μετά από δέκα εβδομάδες gaming και με περισσότερους από 40 εκατ. συμμετέχοντες.

Ο Giersdorf δεν ήταν όμως ο μόνος κερδισμένος, αφού το Σάββατο, ο επίσης 16χρονος Emil Bergquist Pedersen από την Νορβηγία, γνωστός ως «Nyhrox» και ο 17χρονος David Wang από την Αυστρία, που χρησιμοποιεί το όνομα «Aqua» κέρδισαν στην κατηγορία ντουέτο, επικρατώντας σε 50 ομάδες, και μοιράστηκαν το βραβείο των 3 εκατ. δολαρίων.

«Θα αποταμιεύσω τα περισσότερα χρήματα, ίσως επενδύσω κάποια και σίγουρα θα αναβαθμίσω τον εξοπλισμό μου», δήλωσε μετά τη νίκη του ο Nyhrox.

Ένα βραβείο ύψους 2,25 εκατομμυρίων θα μοιραστεί ένας 15χρονος από το Έσεξ της Βρετανίας με τον συμπαίκτη του, αφού τερμάτισαν δεύτεροι στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Fortnite. Ο Jaden Ashman που παίζει με το ψευδώνυμο «Wolfiez», θα μοιραστεί το σημαντικό ποσό που κέρδισαν στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, με τον David Jong -γνωστό ως «Rojo» – από την Ολλανδία.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά Νέα