

Πολλές αεροπορικές εταιρείες ακύρωσαν συνολικά 102 πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Δουβλίνου την Κυριακή, λόγω της καταιγίδας που προβλέπεται ότι θα συνεχιστεί για όλη την ημέρα.
Μέχρι τις 5 το απόγευμα, τοπική ώρα, η καταιγίδα Άισα ανάγκασε 24 αεροσκάφη να εγκαταλείψουν την προσπάθεια προσγείωσης στο διεθνές αεροδρόμιο. Άλλες 27 πτήσεις επέλεξαν να κατευθυνθούν σε άλλα αεροδρόμια, σύμφωνα με την ανακοίνωση της διεύθυνσης του διεθνούς αεροδρομίου του Δουβλίνου στην πλατφόρμα Χ.
Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία Met Eireann εξέδωσε «πορτοκαλί» προειδοποίηση νωρίς το πρωί της Κυριακής, για το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, συμπεριλαμβανομένου του Δουβλίνου, όπου αναμένονται σφοδροί άνεμοι. Κάποιες περιοχές, στα δυτικά και τα βορειοδυτικά, έχουν τεθεί σε «κόκκινο» συναγερμό.
Το αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ ακύρωσε 130 πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες για τη Δευτέρα (22/1), για προληπτικούς λόγους, λόγω των ισχυρών ανέμων που συνοδεύουν την καταιγίδα Άισα.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters
Σχετικά Νέα
Ρωσία: Ο Φίτσο «έσπασε τη γραμμή» της Ε.Ε. και έσφιξε το χέρι του Πούτιν στη Μόσχα – Έντονες αντιδράσεις στις Βρυξέλλες
Ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο συναντήθηκε με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στη Μόσχα την Παρασκευή, προκαλώντας νέο κύμα αντιδράσεων.
Κιμ Γιονγκ Ουν: Δικαιολογημένη η εμπλοκή της Βόρειας Κορέας στο πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας
Ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε ότι η εμπλοκή της Βόρειας Κορέας στον.
Στο Κίεβο Μερτς, Μακρόν και Στάρμερ
Συνάντηση του «Συνασπισμού των Προθύμων» με στόχο την αύξηση της πίεσης προς τη Ρωσία.
Reuters: Το Ιράν σχεδιάζει να μεταφέρει εκτοξευτές βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία
Το Ιράν σχεδιάζει να παραδώσει σύντομα στη Ρωσία εκτοξευτές για τους βαλλιστικούς πυραύλους μικρής.