

Η Σιάτιστα και ειδικά ο Δήμος Βοΐου θρήνησαν θύματα από τον κορωνοϊό, ωστόσο αυτό δεν πτόησε αρκετό κόσμο, που ξέχασε την καραντίνα συμμετείχε στη σημερινή λιτανεία εικόνας, ανήμερα της θρησκευτικής εορτής του Αγίου Χριστόφορου.
Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, οι πιστοί κρατούσαν μεταξύ τους κάποιες αποστάσεις στο ομώνυμο εξωκκλήσι του Αγίου Χριστοφόρου, ωστόσο όταν ξεκίνησε η λιτανεία, οι προφυλάξεις χαλάρωσαν, με τον κόσμο να συγχρωτίζεται.
Η Ακολουθία πραγματοποιήθηκε κανονικά και με πιστούς, παρόλο που μέχρι τις 17 Μαΐου απαγορεύεται η παρουσία των πιστών, λόγω των μέτρων για την πανδημία.
Συνωστισμός και στο νέο πάρκο της Φλώρινας
Εικόνες συνωστισμού υπήρξαν το βράδυ του Σαββάτου και στο νέο πάρκο Φλώρινας, όπου συγκεντρώθηκαν κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας, χωρίς να εφαρμόζουν ιδιαίτερες προφυλάξεις ως προς τις μεταξύ τους αποστάσεις και τη χρήση μάσκας.
Φωτογραφία – βίντεο: kozanimedia.gr
Σχετικά Νέα
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.