Δείτε live το debate των υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ

Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και τα βλέμματα όλων είναι στο debate μεταξύ των 5 υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος. Στην ΕΡΤ, στις 22:00 οι Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης και Παύλος Χρηστίδης, διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, δεν θα συμμετάσχει στην τηλεμαχία όπως έχει ανακοινώσει.

Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και τα βλέμματα όλων είναι στο debate μεταξύ των 5 υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος. Στην ΕΡΤ, στις 22:00 οι Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης και Παύλος Χρηστίδης, διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους.

Το debate του ΚΙΝΑΛ συντονίζει η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευόπουλου, η οποία έχει την πρώτη και την τελευταία ερώτηση στο debate. Στα ερωτήματα είναι οι δημοσιογράφοι: Γιώργος Κουβαράς (ACTION24), Παύλος Τσίμας (ΣΚΑΙ), και Τάσος Παππάς (ΕΦΣΥΝ). Αρχισυντάκτηςο Γιώργος Κογιάννης και σκηνοθέτης ο Μανώλης Παπανικήτας.

Debate υποψηφίων για την ηγεσία στο ΚΙΝΑΛ στην ΕΡΤ

Οι τρεις δημοσιογράφοι έχουν τη δυνατότητα -δύο φορές στη διάρκεια του debate- να παρέμβουν στη ροή της διαδικασίας, διατυπώνοντας διευκρινιστική ερώτηση, όποτε εκείνοι το επιλέξουν.

Μετά το τέλος κάθε θεματικής ενότητας, κάθε υποψήφιος μπορεί να σχολιάζει για 45’’ τις απαντήσεις των συνυποψηφίων του, αυτές που έχουν προηγηθεί.

Το ντιμπέιτ θα γίνει σε 5 θεματικές ενότητες:

1. Διαχείριση κρίσεων (Πανδημία, Οικονομία, Κλιματική αλλαγή ενεργειακή κρίση}

2. Εξωτερική πολιτική (Εθνικά θέματα, Τουρκία, μεταναστευτικό)

3. Δημοκρατία- Θεσμοί-Πολιτικό Σύστημα-Νέες τεχνολογίες

4. Κόμμα, Στρατηγική και συμμαχίες

5. Ελεύθερη ερώτηση εκτός θεματικού πλαισίου

Οι δημοσιογράφοι θα μπορούν να κάνουν περισσότερες ερωτήσεις καθώς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα μπορούν να έχουν δυο διευκρινιστικές ερωτήσεις.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα