

Μείωση των εκπτώσεων για τους συνεπείς πελάτες και όσους προπληρώνουν την κατανάλωση ρεύματος αποφάσισε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ, το οποίο επίσης ενέκρινε την έναρξη διαπραγματεύσεων με τη βιομηχανία για τα τιμολόγια.
Ειδικότερα σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από 1ης Απριλίου η έκπτωση για όσους πληρώνουν έγκαιρα τον λογαριασμό που είναι σήμερα 15% μειώνεται στο 10%. Από την ίδια ημερομηνία η έκπτωση για την προπληρωμή της ετήσιας κατανάλωσης που είναι σήμερα 6% θα διαμορφωθεί σε 4%.
Σε ότι αφορά τα βιομηχανικά τιμολόγια η απόφαση που ελήφθη προβλέπει την έναρξη διαπραγματεύσεων με τις επιχειρήσεις, για αυξήσεις μέχρι 10%.
Πηγή: ΑΠΕ_ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 29 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 29 Απριλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίων Ιάσωνος και Σωσίπατρου των Αποστόλων, Αγίας Κερκύρης. Τα ονόματα που.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (29/04/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Πάτρα: Ελεύθερος ο οδηγός της νταλίκας που παρέσυρε τη 47χρονη ναυτικό
Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο οδηγός του τράκτορα που παρέσυρε θανάσιμα την 47χρονη.
ΚΕΠΑ: Έρχεται νέα δομή για την εξυπηρέτηση των πολιτών- Όλες οι λεπτομέρειες
Τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2025 θα τεθεί σε λειτουργία η νέα δομή διενέργειας Υγειονομικών.