

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν και χιλιάδες νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από το πέρασμα της καταιγίδας Μάλικ από τη Σουηδία και τη Δανία αυτό το Σαββατοκύριακο.
Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες και των δύο χωρών προειδοποίησαν ότι ενδέχεται να παρατηρηθεί άνοδος της στάθμης των υδάτων και ότι οι άνεμοι, ιδίως κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα έχουν ισχύ τυφώνα.
Η γέφυρα του Όρεσουντ, μήκους 7,8 χιλιομέτρων, που συνδέει τη Δανία με τη Σουηδία, έκλεισε για την κυκλοφορία από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι σήμερα το πρωί.
Στο Μάλμε, στη νότια Σουηδία, οι υπηρεσίες διάσωσης ζήτησαν από τους κατοίκους να μην πλησιάζουν τον ουρανοξύστη Τέρνινγκ Τόρσο, επειδή ορισμένα στοιχεία του υπέστησαν ζημιές και μπορεί να καταρρεύσουν στο έδαφος.
Στη νότια και κεντρική Σουηδία, δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Ανησυχίες βουλευτών για πιθανή μεταφορά S-400 από την Τουρκία στη Συρία
Την ανησυχία τους για την ενδεχόμενη αποστολή του ρωσικού συστήματος S-400 που κατέχει η.
Πούτιν: Οι μάχες στην Ουκρανία ξαναρχίζουν – “Θετική” η Ρωσία σε ειρηνευτικές προτάσεις
Οι μάχες στην Ουκρανία αρχίζουν ξανά, μετά την εκεχειρία του Πάσχα, τόνισε ο πρόεδρος.
Νέα επίθεση Τραμπ στον επικεφαλής της FED – Τον χαρακτήρισε «τεράστιο loser»
Κατά του επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, της Fed, επιτέθηκε και πάλι ο.
Στις 23 Απριλίου πρόκειται να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Πάπα Φραγκίσκου
Η σορός του Πάπα Φραγκίσκου πρόκειται να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μεθαύριο, 23 Απριλίου..