

Στο χωριό Δαδιά του Έβρου, όπου βρίσκεται και το ομώνυμο δάσος, δείπνησαν απόψε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αργότερα έφτασε στο χωριό ο πρωθυπουργός, ο οποίος αύριο το πρωί θα επισκεφθεί το δάσος της Δαδιάς και θα ενημερωθεί από τον φορέα διαχείρισης, ενώ αργότερα θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων στην Αλεξανδρούπολη.
Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε κατοίκους και με την κ. Σακελλαροπούλου και τον δήμαρχο δείπνησαν σε ταβέρνα στην πλατεία που ήταν γεμάτη και από άλλες παρέες.
Σχετικά Νέα
Με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας
Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση και σε συνεργασία.
Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη- Φ. Μερτς στο Βερολίνο την Τρίτη
Συνάντηση με τον νέο καγκελάριο της Γερμανίας, Φρίντριχ Μερτς, θα έχει την Τρίτη στο.
Κ.Πιερρακάκης στο Bloomberg: Story σταθερότητας η Ελλάδα – Τι είπε για δασμούς
Την ανάγκη να πέσουν οι τόνοι ανάμεσα σε ΗΠΑ και ΕΕ όσον αφορά τους.
ΠΑΣΟΚ: Αλλαγή του τρόπου αποζημίωσης των ασφαλισμένων υγείας με την ανοχή της κυβέρνησης στην ασύδοτη κερδοσκοπία
Κοινή δήλωσηέκαναν η Μιλένα Αποστολάκη, Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών – υπεύθυνη Κ.Τ.Ε. Οικονομίας, και.