

Στο χωριό Δαδιά του Έβρου, όπου βρίσκεται και το ομώνυμο δάσος, δείπνησαν απόψε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αργότερα έφτασε στο χωριό ο πρωθυπουργός, ο οποίος αύριο το πρωί θα επισκεφθεί το δάσος της Δαδιάς και θα ενημερωθεί από τον φορέα διαχείρισης, ενώ αργότερα θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων στην Αλεξανδρούπολη.
Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε κατοίκους και με την κ. Σακελλαροπούλου και τον δήμαρχο δείπνησαν σε ταβέρνα στην πλατεία που ήταν γεμάτη και από άλλες παρέες.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.