Δημοσιεύθηκε στις: Πε, Οκτ 11th, 2018

Da Capo: Συνελήφθη ο υπεύθυνος για… ρευματοκλοπή!

Η ρευματοκλοπή είναι ένα «φαινόμενο» που όπως όλα δείχνουν δεν κοιτά… περιοχές, κοινωνική τάξη και οικονομική κατάσταση! Η περίπτωση του Da Capo.

Τι συνέβη με τον υπεύθυνο του Da Capo στο Κολωνάκι

Ήταν 13:00 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, όταν οι περαστικοί στο Κολωνάκι είδαν ένα περιπολικό και ένα συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ.

Οι άνδρες κατέβηκαν από τα οχήματα και μπήκαν στην γνωστή καφετέρια Da Capo. Λίγο αργότερα ο υπεύθυνος του καταστήματος οδηγούνταν στο Α.Τ. Συντάγματος κατηγορούμενος για ρευματοκλοπή!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το newsit.gr, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ επί ημέρες έκαναν έρευνες στο Κολωνάκι. Ανακάλυψαν ότι η καφετέρια Da Capo με πατέντα έκλεβε ρεύμα.

Έτσι, και αφού διαπιστώθηκε ότι το “ρολόι” δεν έγραφε σχεδόν τίποτα από την ημερήσια κατανάλωση του καταστήματος, πάρθηκε απόφαση να στηθεί επιχείρηση με τη βοήθεια της Αστυνομίας για ρευματοκλοπή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το “ρολόι” της επιχείρησης έδειχνε κατανάλωση… κλειστού καταστήματος. Ουσιαστικά η επιχείρηση λειτουργούσε με… κλεμμένο ρεύμα. Έτσι ασκήθηκε δίωξη κατά του υπευθύνου του καταστήματος και της επιχείρησης και η υπόθεση πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα.

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo