Δ. Βίτσας: Να πει ο Τσίπρας ποιον θέλει για πρόεδρο-Εγώ είμαι πιο κοντά στον Τσακαλώτο

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκίνησαν και οι… προτιμήσεις εν δυνάμει υποψηφίων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον Δημήτρη Βίτσα να εκφράζει την προτίμησή του για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο!

Ωστόσο, όπως έσπευσε να τονίσει μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, είναι επιλογή του πρώην υπουργού Οικονομικών το εάν θα κατέλθει υποψήφιος πρόεδρος για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι δική του υπόθεση. Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας, πλήρως. Σας λέω ότι θα με ενδιέφερε να κατέβει και θα είναι η πρώτη προτίμησή μου ο Ευκλείδης. Το εάν τελικά κατέβει είναι δικό του θέμα. Σε 2-3 ημέρες θα ξέρουμε», υποστήριξε ο Δημήτρης Βίτσας.

Την ίδια ώρα σε ερώτηση για τις πολιτικές-ιδεολογικές διαφορές που έχουν Αχτσιόγλου-Τσακαλώτος στο ενδεχόμενο να διεκδικήσουν την προεδρία του κόμματος σημείωσε:

«Τεράστιες δεν έχουν, αλλά έχουν διαφορές. Εγώ για παράδειγμα είμαι πιο κοντά στις αντιλήψεις του Ευκλείδη».

Εξάλλου, ο κ. Βίτσας κάλεσε τον απερχόμενο πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα να δηλώσει ποιον θέλει να στηρίξει για την προεδρία του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Κατά τη γνώμη μου ο Αλέξης πρέπει να πει ποιόν ή ποιά θέλει να στηρίξει για την προεδρία. Έχει γράψει μια ξεχωριστή ιστορία.

Στην αρχή ο Τσίπρας, εκτός Τσακαλώτου, έμοιαζε πολύ με τα παιδιά που προαλείφονται για πρόεδροι. Είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος της γενιάς του».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα