Δ. βεργής: Ούτε τον εαυτό του δεν ψήφισε – «Ψήφισα Μητσοτάκη» παραδέχθηκε

Ο Δημοσθένης Βεργής αναζητά τον ψηφοφόρο που επέλεξε, στις εκλογές της Κυριακής, να ψηφίσει το κόμμα του, «Δημοσθένης Βεργής ΕΛΛΗΝΕΣ Οικολόγοι», αφού ήταν και η μοναδική ψήφος που έλαβε.

Μπορεί πολλοί να πίστεψαν ότι μόνο ο ίδιος ψήφισε τον εαυτό του, ωστόσο αυτό δεν ισχύει. Ο κ. Βεργής, όπως αποκάλυψε, ψήφισε Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ψήφισα τον Μητσοτάκη», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Mega, προσθέτοντας ότι το ίδιο έπραξε και το 2019.

«Είμαι 82 χρονών, αλλά σπάω το καρύδι ακόμα. Οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους, εγώ ζωντανός. Το παιδί αυτό (σ.σ.: ο Κυριάκος Μητσοτάκης) είναι ο καλύτερος, δεν υπάρχει πιο μορφωμένος για το περιβάλλον, για την πράσινη ανάπτυξη. Είπε τίποτα ο Αλέξης Τσίπρας για το περιβάλλον; Μπα!».

Οι δηλώσεις του Δημοσθένη Βεργή

Ο Δημοσθένης Βεργής δήλωσε ότι μέσω του κόμματός του επιθυμεί να διαμαρτυρηθεί για τη ρύπανση του περιβάλλοντος με τα ψηφοδέλτια. «Έκανα μια διαμαρτυρία, γιατί κάνουμε ρύπανση στο περιβάλλον με τα ψηφοδέλτια και το χαρτί. Χρόνια κάνω τέτοια διαμαρτυρία. Είμαι ο ιδρυτής και το σύμβολο της οικολογίας. Έκανα τη διαμαρτυρία και πέτυχε, γιατί κάνουμε εκλογές, κόβουμε δέντρα. Ξέρεις πόσα χαρτιά πετάξαμε, πόσα πεύκα κόπηκαν;», ανέφερε.

Λίγο αργότερα, ο κ. Βεργής βγήκε στον «αέρα» του Open, λέγοντας ότι και η σύζυγός του ψήφισε Μητσοτάκη, επαναλαμβάνοντας ότι είναι «άξιος».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα