

Άγρια αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Κουμουτσάκο και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στον αέρα του Kontra, όπου συζητούσαν μεταξύ άλλων για το σκάνδαλο των υποκλοπών.
«Αν με διακόψετε ξανά δεν πρόκειται να γίνει συζήτηση. Θα με αφήσετε να μιλήσω. Να σταματήσετε την περιφορά της προβοκατόρικης συμπεριφοράς που κάνετε στα κανάλια τις τελευταίες ημέρες» είπε ο Γιώργος Κουμουτσάκος στον Δημήτρη Τζανακόπουλο.
«Κύριε Κουμουτσάκο θα μου κάνετε παρατήρηση;», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος διερωτήθηκε ακόμη: «Είστε δεκανέας, τι είστε; Νομίζω ότι τα έχετε παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα, να δέχεστε κριτική για τα αίσχη σας».
«Τα δικά σας αίσχη τα ξέρετε;», ρώτησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τον ρωτά «Ποια είναι τα δικά μας αίσχη;». Ο Γιώργος Κουμουτσάκος απάντησε λέγοντας «οι μαύρες σακούλες και τα μαύρα λεφτά που διακινούνται. Εσείς να ντραπείτε που τα παίρνετε», είπε.
«Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο, που θα πεις ότι τα έπαιρνα. Αλήτη, να ανακαλέσεις». Ο Γιώργος Κουμουτσάκος αντέδρασε λέγοντας «αλήτης είσαι».
«Δεν ντρέπεσαι λίγο που τολμάτε να μιλάτε για λεφτά έχετε μιζώσει όλη τη χώρα και τολμάτε να μιλάτε για λεφτά έχετε καταλύσει το πολίτευμα και τολμάτε να μιλάτε για λεφτά. Θα σου κάνω μήνυση και θα ανακαλέσεις. Έχετε καταλύσει το πολίτευμα και τολμάτε και μιλάτε» απάντησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Σχετικά Νέα
Δ. Αναγνωστόπουλος: Μέσα στον Μάιο θα είναι έτοιμος ο προσωπικός αριθμός – Θα διορθώσει τυχόν λάθη στα μητρώα του καθενός
«Ο προσωπικός αριθμός δεν είναι ένας ακόμα αριθμός που βγαίνει για κάποια συγκεκριμένη χρήση..
Συνάντηση του ΥΠΕΝ Σ. Παπασταύρου με το μέλος του Κογκρέσου Αντιπρόεδρο της Υποεπιτροπής Ενέργειας, Randy Weber
Οι έρευνες υδρογονανθράκων στην Ελλάδα και η ενεργειακή ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου συζητήθηκαν.
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.