Δ. Τζανακόπουλος σε Γ. Κουμουτσάκο: «Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο; Αλήτη, να ανακαλέσεις!»

Άγρια αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Κουμουτσάκο και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στον αέρα του Kontra, όπου συζητούσαν μεταξύ άλλων για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Αν με διακόψετε ξανά δεν πρόκειται να γίνει συζήτηση. Θα με αφήσετε να μιλήσω. Να σταματήσετε την περιφορά της προβοκατόρικης συμπεριφοράς που κάνετε στα κανάλια τις τελευταίες ημέρες» είπε ο Γιώργος Κουμουτσάκος στον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

«Κύριε Κουμουτσάκο θα μου κάνετε παρατήρηση;», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος διερωτήθηκε ακόμη: «Είστε δεκανέας, τι είστε; Νομίζω ότι τα έχετε παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα, να δέχεστε κριτική για τα αίσχη σας».

«Τα δικά σας αίσχη τα ξέρετε;», ρώτησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τον ρωτά «Ποια είναι τα δικά μας αίσχη;». Ο Γιώργος Κουμουτσάκος απάντησε λέγοντας «οι μαύρες σακούλες και τα μαύρα λεφτά που διακινούνται. Εσείς να ντραπείτε που τα παίρνετε», είπε.

«Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο, που θα πεις ότι τα έπαιρνα. Αλήτη, να ανακαλέσεις». Ο Γιώργος Κουμουτσάκος αντέδρασε λέγοντας «αλήτης είσαι».

«Δεν ντρέπεσαι λίγο που τολμάτε να μιλάτε για λεφτά έχετε μιζώσει όλη τη χώρα και τολμάτε να μιλάτε για λεφτά έχετε καταλύσει το πολίτευμα και τολμάτε να μιλάτε για λεφτά. Θα σου κάνω μήνυση και θα ανακαλέσεις. Έχετε καταλύσει το πολίτευμα και τολμάτε και μιλάτε» απάντησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα