

«Επιχειρείται μια πολιτική εκμετάλλευση, στην απαίτηση της κοινωνίας να δοθούν απαντήσεις σχετικά με το τι έγινε και του πόνου των ανθρώπων που έχασαν τα παιδιά τους», ανέφερε ο διευθυντής του Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας για τα περί «μονταζιέρας» στους διαλόγους των πρωταγωνιστών στις ηχητικές ηχογραφήσεις για τα Τέμπη.
Μιλώντας στο Open ο κ. Τσίοδρας υπογράμμισε πως «ο εμπειρογνώμονας των οικογενειών είπε πως όλο το υλικό το έχει η δικαιοσύνη. Καμία ελαφροχειρία δεν έγινε… Όλο το υλικό είναι στα χέρια της δικαιοσύνης από την πρώτη στιγμή. Το είπε και ο ρεπόρτερ που υπογράφει το ρεπορτάζ (…) και ο εμπειρογνώμονας των οικογενειών των θυμάτων. Ο διάλογος ο πλήρης έχει μεταδοθεί από όλα τα μέσα και την κρατική ΕΡΤ από την πρώτη στιγμή. (…) Αφού υπάρχει (όλος ο διάλογος) στην δικαιοσύνη, για ποιο μοντάζ μιλάμε;».
«Εμένα μου προξενεί εντύπωση που βγαίνει ένα δημοσίευμα που αναφέρεται στα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ και δεν απηχεί σε καμία περίπτωση ούτε καν στο ίδιο το δημοσίευμα, πόσο μάλλον την αλήθεια, και βγαίνει η αντιπολίτευση και δεν περιμένει καν να δει αν ισχύει, και κάνει πρόταση δυσπιστίας. Θέλουν να κοντύνουν την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη», εκτίμησε.
Για την πρόταση δυσπιστίας που καταθέτει σήμερα το ΠΑΣΟΚ, και ερωτώμενος εάν θα μετατρέπει σε ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Τσιόδρας αναφέρει πως «δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η αντιπολίτευση έχει βρει, θεωρεί, έδαφος για να πλήξει την κυβέρνηση, προσπαθώντας να αξιοποιήσει το αίσθημα που υπάρχει στην κοινή γνώμη σχετικά με την τραγωδία και βεβαίως τον πόνο των συγγενών. Στο Μάτι δεν ήταν αυτή η αντιμετώπιση της ΝΔ, ούτε γαντζώθηκε πάνω από συγγενείς, ούτε προσπάθησε να εκμεταλλευτεί πολικά την τραγωδία».
Σχετικά Νέα
Κ. Τσουκαλάς: Πρωτοβουλία για προανακριτική επιτροπή για το δυστύχημα των Τεμπών θα αναλάβει το ΠΑΣΟΚ
Στην εκπομπή «Newsroom» του ΕΡΤNews με τους δημοσιογράφους Γιώργο Σιαδήμα και Στέλλα Παπαμιχαήλ παραχώρησε.
Τηλεφωνική επικοινωνία Γ. Γεραπετρίτη με τον Ινδό ομόλογό του μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Κασμίρ
O Γιώργος Γεραπετρίτης εξέφρασε σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Ινδό ομόλογό του τα βαθύτατα συλλυπητήρια.
ΥΠΠΟ: Έργα προστασίας και αντιπλημμυρικής θωράκισης στο Ιερό της Δήμητρας και της Κόρης, στα Άβδηρα
Στο κύριο πρόγραμμα που υλοποιεί το Υπουργείο Πολιτισμού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για τη θωράκιση.
Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή ανάμεσα στον Αδ. Γεωργιάδη και τον Π. Πολάκη
Έντονη κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη. Η κατάσταση παρέμεινε έκρυθμη.