Δ. Παπαδημούλης: Κάθε μέρα που περνά το κλίμα στην κοινωνία αλλάζει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ήταν ομιλητής σε ανοιχτή εκδήλωση στο Ρέθυμνο για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου και τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με τίτλο: «Ήρθε η ώρα των πολλών, έχουμε τη δύναμη».

Στο πάνελ των ομιλητών συμμετείχαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιάννης Μουζάλας, Σπύρος Δανέλλης, Λουτσιάνα Καστελίνα, Άννα Παπαδημητρίου-Τσάτσουκαι Θοδωρής Δουλουμπέκης.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης τόνισε πως «κάθε μέρα που περνά το κλίμα στην κοινωνία αλλάζει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», προσθέτοντας ότι «αυτό δεν φαίνεται μόνο από τις συγκεντρώσεις μας και τον ενθουσιασμό της κοινωνίας, αλλά και από την αλλαγή της ρητορικής στελεχών της ΝΔ που τα ‘μαζεύουν’ και κατεβάζουν τον πήχη των προσδοκιώντους για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σημείωσε επίσης ότι «ο κ. Μητσοτάκης κάθε φορά που μιλά, με ή χωρίς σκονάκια, αποκαλύπτει το αντικοινωνικό του πρόσωπο και την ακραία νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα της ΝΔ», υπογραμμίζοντας πως «αυτό ακριβώς το πρόγραμμα θέλουμε να μπλοκάρουμε και στην Ευρώπη, διαμορφώνοντας προοδευτικές συμμαχίεςκαι στέλνοντας στο καναβάτσο το ΕΛΚ και τον ανθέλληνα και σκληρό υπέρμαχο του Grexit, Μάνφρεντ Βέμπερ».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε επίσης ότι «ο μεγάλος κίνδυνος δεν πηγάζει μόνο από την άνοδο της ακροδεξιάς, αλλά και από την εντεινόμενη ακροδεξιά διάβρωση της παραδοσιακής δεξιάς» και πως «απέναντι σε αυτή την απειλή, χτίζουμε συμμαχίες, χτίζουμε ένα ευρύ αντιφασιστικό και προοδευτικό μέτωπο για να προωθήσουμε αποτελεσματικά την κοινωνική μας ατζέντα».

Σχετικά Νέα