

Η Δόμνα Μιχαηλίδου απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη για την «απρόσκλητη» παρουσία της στο ειδικό σχολείο στην Καλλιθέα πρώτα μέσα από ανάρτησή της στο Facebook και κατόπιν μέσα από συνέντευξή της στον ΑΝΤ1.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η υφυπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε:
«Εχω τη θεσμική υποχρέωση να είμαι παρούσα όταν ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέπτεται ένα σχολείο της χώρας. Ένας θεσμός έρχεται σε ένα σχολείο μας να συνομιλήσει με γονείς και εκπαιδευτικούς, έχω χρέος να είμαι εκεί, να ακούσω, να πω τι έχει γίνει», απάντησε.
«Πριν τρία χρόνια είχε κάνει μια αντίστοιχη παρουσία στο ΠΙΚΠΑ Βούλας ο Αλέξης Τσίπρας. Μία δύσκολη δομή στην Αττική. Πήγα να τον υποδεχτώ θεσμικά ως αρμόδια και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα», πρόσθεσε.
«Ενας άνθρωπος της δικής μου γενιάς έρχεται σε ένα σχολείο με παιδιά με αναπηρία και κάνει εξαγγελίες με μεγάλη ελαφρότητα. Αυτό είναι το πρόβλημα. Γιατί η δική μας γενιά έχει χρέος να βρει λύσεις, όχι να επικοινωνήσει. Ο υπουργός μου, ο κ. Πιερρακάκης, πήγε σε 30 σχολεία στη Θεσσαλία χωρίς κάμερες. Το ίδιο κι εγώ. Το θέμα είναι πώς θα κάνουμε τη χώρα μας καλύτερη», είπε ακόμη η υφυπουργός.
«Δεν με νοιάζει που με έκοψαν από τα πλάνα, έχουμε να λύσουμε άλλα προβλήματα»
Αναφορικά με τις υποσχέσεις Κασσελάκη να βρει νέο χώρο για το σχολείο που επισκέφθηκε, η κυρία Μιχαηλίδου θύμισε ότι το συγκεκριμένο εργαστήρι άνοιξε πριν από πέντε χρόνια από τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Το εργαστήρι που επισκέφθηκε άνοιξε πριν πέντε χρόνια από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ. Μπορούμε να αλλάξουμε εκεί τα πράγματα. Το να αλλάξει η τοποθεσία… Εξ αρχής δεν έπρεπε να είναι εκεί. Πρέπει ο δήμος, που είναι αρμόδιος, να κάνει ορισμένα πράγματα. Το θέμα είναι να συζητήσουμε όλοι μαζί και να βρούμε λύσεις. Οχι για τα επικοινωνιακά τεχνάσματα».
«Ημασταν συμμαθητές. Γνωριζόμαστε από 8 χρόνων»
Η υφυπουργός τόνισε πως με τον Κασσελάκη ήταν συμμαθητές και δεν της άρεσε το γεγονός ότι… κόπηκε στη μονταζιέρα του βίντεο που ανέβασε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ότι ορισμένοι συνεργάτες του την έσπρωχναν για να πάρουν τα πλάνα που ήθελαν.
«Ημασταν συμμαθητές. Γνωριζόμαστε από 8 χρόνων. Το θέμα δεν είναι για μένα ότι με έσβησε από το βίντεο ή ότι με έσπρωξαν οι οπερατέρ, για να βγει το βίντεο όπως το ήθελαν. Αυτό είναι το λιγότερο. Εχουμε σοβαρότερα ζητήματα να λύσουμε και να συζητήσουμε. Με επιχειρήματα τύπου “θα βάλω air condition, θα σας βρω ακίνητο”, δεν λύνονται. Μακάρι να είχαμε ένα μαγικό ραβδί όλοι και να βρίσκαμε γρήγορα λύση. Ενα ακίνητο προσβάσιμο με σωστές προδιαγραφές δεν βρίσκεται σε μία εβδομάδα. Είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα».
Σχετικά Νέα
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.
Κεραμέως: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίδαξε τη συγχώρεση και τη μετάνοια με το παράδειγμά του
«ΟΠάπας Φραγκίσκος ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα, που εργάστηκε για την ενότητα του Χριστιανισμού, προσπαθώντας.