Δ. Μάντζος: Να δώσει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκάθαρες απαντήσεις για το sms Καλογρίτσα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος με δήλωσή του ζητάει από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις για όσα αναφέρονται στο sms που δημοσιοποίησε ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας.

Ο κ. Μάντζος αναφέρει συγκεκριμένα:

«Μετά από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τα ερωτήματα προς τον κ. Παππά και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι αμείλικτα και απαιτούν ξεκάθαρες απαντήσεις:

Έστειλε ο ίδιος ή όχι το sms που δημοσιεύτηκε από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία; Είναι αλήθεια ότι ενώ ήταν υπουργός αρμόδιος για τη διενέργεια του διαγωνισμού τηλεοπτικών αδειών μοίραζε όχι μόνο άδειες αλλά και… μετοχές σε κανάλια στο παρασκήνιο;».

Το sms που άναψε φωτιές

Το sms που εισέφερε η πλευρά Καλογρίτσα αφορούσε τη μετοχική σύνθεση του SYRIZA Channel και εντάσσεται στο πλαίσιο των προειδοποιήσεων περί νέων αποκαλύψεων στην περίπτωση που ο κ. Παππάς κατέθετε μήνυση -κάτι το οποίο έπραξε- κατά του επιχειρηματία ή της γραμματέως του.

Οι συνήγοροι του κ. Καλογρίτσα, Ανδρέας Λοβέρδος και Άγγελος Καραχάλιος, παρουσίασαν το SMS στο Ειδικό Δικαστήριο, λέγοντας ότι απεστάλη από τον πρώην υπουργό Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις 15 Σεπτεμβρίου 2016, μετά τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και ενώ είχε ήδη γίνει το ραντεβού με τον κ. Φουρλεμάδη για την εξεύρεση των χρημάτων που είχε ανάγκη ο επιχειρηματίας.

Το SMS αυτό δείχνει τη «στενή συνεργασία» μεταξύ Παππά-Καλογρίτσα.

Το επίμαχο SMS, το οποίο διαβάστηκε στο δικαστήριο, γράφει:

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Ιβάν 35
Καλογρ 35
Α2 16
Κουρής 10
Μάρης 4
Καλημέρα
Α2 αυτός που θα δεις 12.30
Α2 και καλογρ είναι αδιαίρετο προφανώς
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: Νίκο μου! …

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το επίμαχο SMS προκύπτει ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα είχε το 35% του ΣΥΡΙΖΑ Channel, ο Καλογρίτσας το 35%, ο Α2 (αναφέρει ότι εννοεί αυτόν που θα συναντήσει την επομένη, πιθανότατα τον Αρτέμη Αρτεμίου) το 16%, ο Γ. Κουρής το 10% και ο Δημ. Μάρης το 4%.

Έτσι, προκύπτει ότι το «αδιαίρετο», όπως σημειώνει ο Νίκος Παππάς, ποσοστό του Χρήστου Καλογρίτσα μαζί με εκείνο του Αρτέμη Αρτεμίου φτάνει το 51%, ενώ των υπολοίπων το 49%

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα