

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δημήτρης Μάντζος, αρμόδιος τομεάρχης Εξωτερικών και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, σχολίασε με αιχμές την «αλλαγή στάσης», όπως αναφέρει, της κυβέρνησης δίνοντας θετική ψήφο στον ΟΗΕ σε ψήφισμα για τη Γάζα.
Ο κ. Μάντζος τόνισε συγκεκριμένα:
«Πριν από μερικές εβδομάδες, η κυβέρνηση προσπαθούσε να εξηγήσει την αποχή της στο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ για ανθρωπιστική εκεχειρία στη Γάζα, επικαλούμενη την “εξωτερική πολιτική αρχών”, που ασκεί.
Χθες, υπερψήφισε το νέο ψήφισμα του Οργανισμού για άμεση εκεχειρία.
Χρειάστηκαν εβδομάδες συγκρούσεων, μια πραγματική εκατόμβη νεκρών, στην πλειοψηφία τους γυναικών και παιδιών, και μια εκτεταμένη ανθρωπιστική κρίση, για να αναθεωρήσει η κυβέρνηση την στάση της, προσχωρώντας σε αυτό που εξαρχής υποστηρίζουμε, ότι ο ανθρωπισμός δεν μπορεί να τελεί υπό όρους -θέση που τήρησαν με συνέπεια σειρά από κράτη μέλη της ΕΕ»
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.