

«Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει 0% ψήφος στον Κυριάκο Μητσοτάκη», ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ σχολίασε τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι «κάθε ψήφος προοδευτικού πολίτη που δεν θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, ευνοεί το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη» αναφέροντας ότι «το 50% των ψήφων στον κ. Τσίπρα είναι ψήφος στον Κυριάκο Μητσοτάκη»,
Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Ελληνοφρένεια», ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε πως την προηγούμενη τετραετία ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε τουλάχισταν τα μισά νομοσχέδια που έφερε η ΝΔ στη Βουλή. «Θα ανατριχιάζουν οι αριστεροί όταν ακούν τον Τσίπρα να λέει ότι οι ψήφοι στο ΚΚΕ ευνοούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γ.γ του κόμματος.
«Τέσσερα χρόνια δεν την είδαμε πουθενά»
Αναφερόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και στις δηλώσεις της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας ότι πρέπει να μπει στη Βουλή για να υπάρξει ισχυρή αντιπολίτευση, ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι «τέσσερα χρόνια δεν την είδαμε πουθενά, δεν την είδαμε να κάνει αντιπολίτευση μόνο να μοιράζει καρδούλες».
«Όποιος νομίζει ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα κάνει αντιπολίτευση μπαίνοντας στη Βουλή, κάνει λάθος», δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.