

«Είμαστε στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα και όλων των θυμάτων της ναζιστικής βίας της Χρυσής Αυγής. Αναμένουμε από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, που έχει ξεκινήσει, να πράξει το αυτονόητο, αυτό που απαιτεί όλος ο λαός, να καταδικάσει την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και να επιβάλει τις αυστηρότερες των ποινών», δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.
«Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα λαϊκά στρώματα να επαγρυπνούν και να δυναμώσουν την πάλη τους σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, σε σχολεία και πανεπιστήμια για να μη βρίσκουν ούτε σπιθαμή χώρου οι φασίστες να χύνουν το δηλητήριό τους.
Να γυρίσουν την πλάτη στον κάλπικο “αντιφασισμό” όλων αυτών που αποθεώνουν την αστική δημοκρατία και τους θεσμούς της, στον “κόρφο” των οποίων θρέφεται και κρύβεται το φίδι του φασισμού!», πρόσθεσε ο Δ. Κουτσούμπας και τόνισε καταλήγοντας:
«Ο λαός μας, με την πάλη του, σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ, έχει τη δύναμη να στείλει το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας».
Σχετικά Νέα
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.