

Στο 2ο Γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας Αττικής, ψήφισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Ακολούθως ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε: «Σήμερα ολοκληρώνουμε τη νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης, στην Πάτρα με τον Κώστα Πελετίδη, στην Καισαριανή με τον Ηλία το Σταμέλλο, στην Πετρούπολη με τον Βαγγέλη Σίμο, στο Χαϊδάρι με τον Μιχάλη Σελέκο, στον Τύρναβο με τον Στέλιο Τσικριτζή. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις εκφράζουμε την καταδίκη μας στην αντιλαϊκή πολιτική συνολικά, στους εκπροσώπους όλων των άλλων συνδυασμών».
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.