

Η σημερινή απεργία είναι μόνο η αρχή” δήλωσε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας για τη σημερινή κινητοποίηση για να συνεχίσει:
“Το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο, που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ στη βουλή, για τα συμφέροντα των καπιταλιστών, είναι κόλαφος για την εργατική τάξη, για το λαό μας. Επιδιώκουν, στοχεύουν να διαλύσουν συλλογικές συμβάσεις εργασίας, να περιορίσουν τα συνδικαλιστικά δικαιώματα, τις λαϊκές εργατικές ελευθερίες. Θέλουν να επιβάλλουν στο λαό μας σιγή νεκροταφείου. Δε θα τους το επιτρέψουμε. Το ταξικό κίνημα, το ΚΚΕ θα επαγρυπνούν. Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ”.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.