Δ. Καιρίδης: Η επαναδιαπραγμάτευση για τα πλεονάσματα θα αρχίσει στο τέλος του 2019

Διπλές εκλογές προανήγγειλε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού News 24/7 στους 88,6 και της εκπομπής “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή ο Δημήτρης Καιρίδης, όταν έρθει η ώρα της επόμενης κάλπης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι εφόσον δε συγκεντρώνονται οι απαραίτητες διακόσιες ψήφοι στη Βουλή για την κατάργηση της απλής αναλογικής, από τις επόμενες κάλπες οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν δύο φορές.

Πρόσθεσε ότι η ΝΔ θέλει μικρότερα πλεονάσματα από το 2020. Συγκεκριμένα είπε ότι η επαναδιαπραγμάτευση θα αρχίσει στο τέλος του χρόνου με την κατάθεση και του προϋπολογισμού και στόχος όπως σημείωσε είναι η συμμετοχή της χώρας στην ποσοτική χαλάρωση.

«Το πρώτο εξάμηνο θα καθορίσει πάρα πολλά. Χρειάζεται μια κοσμογονία. Η χώρα πρέπει να ανακτήσει τη μεταρρυθμιστική αξιοπιστία της» είπε και τόνισε ότι «μέσω της ανάπτυξης θα έχουμε καλύτερο δημοσιονομικό χώρο».

«Μιλάμε για πραγματικές μεταρρυθμίσεις, όχι για επιδοματικές περικοπές» συνέχισε, κάνοντας λόγο για καλύτερες και περισσότερες δουλειές.

Μίλησε επίσης για λάθος υποσχέσεις του Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος μετά έχασε το πρώτο εξάμηνο, «όταν ο Καραμανλής έλεγε αλήθειες».

«Φταίει όμως και η Αριστερά για τον εκτροχιασμό. Για κάθε διορισμό ζητούσε δέκα. Και ο Τσίπρας είναι ελεγχόμενος για τη χρεοκοπία του 10. δεν μπορεί να βγάζει την ουρά του απ’ έξω» υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα