

ΟΠαναθηναϊκός έδωσε σκληρή μάχη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, όμως ήταν πολύ άστοχος και μπλοκαρίστηκε από την τουρκική άμυνα, μένοντας εκτός του τελικού της Ευρωλίγκας με σκορ 82-76.
Μετά την αναμέτρηση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με προσωπική του δήλωση τόνισε πως «όλοι ανεξαιρέτως ήταν κατώτεροι των περιστάσεων», παραδεχόμενος πως «φέτος αποτύχαμε». Παράλληλα, συνεχάρη τη Φενέρμπαχτσε για την πρόκρισή της.
«Εμείς δεν πανηγυρίζουμε τις συμμετοχές σε Final Four όπως άλλες ομάδες… Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός και δεν έχουμε ανάγκη να χαϊδεύουμε τα αυτιά των φιλάθλων μας και να κρυβόμαστε όταν αποτυγχάνουμε.
Φέτος αποτύχαμε… Θα επανέλθουμε πιο δυνατοί! Σήμερα όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, ήταν κατώτεροι των περιστάσεων. Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε», ανέφερε αναλυτικά ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.
Σχετικά Νέα
Έρχεται νέο υπόγειο πάρκινγκ 360 θέσεων στην Αθήνα -Σε ποιον σταθμό του Μετρό θα βρίσκεται
Εντός του 2028 αναμένεται να είναι έτοιμος ο χώρος στάθμευσης που θα λύσει ένα.
Λάρισα: Προφυλακιστέος και ο 50χρονος για την κακοποίηση των παιδιών – Τη Δευτέρα απολογείται ο πατέρας τους
Προφυλακίστηκε χτες, Παρασκευή και ο 50χρονος από τη Λάρισα που κατηγορείται για την κακοποίηση.
Αυτοκίνητο έπεσε σε ποδηλάτες στη Λ. Ποσειδώνος – Tέσσερις ελαφρά τραυματίες
Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε.