Χρυσόγονος: Έγινα μέλος του ΠΑΣΟΚ γιατί θέλω να βοηθήσω την προσπάθεια που κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης

«Γράφτηκα μέλος του ΠΑΣΟΚ και ψήφισα στις εσωκομματικές εκλογές της περασμένης Κυριακής, από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα στην ώρα τους» δήλωσε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και καθηγητής Νομικής του ΑΠΘ Κώστας Χρυσόγονος όταν ρωτήθηκε για το εάν θα είναι υποψήφιος με το κόμμα της ελάσσονος αντιπολίτευσης στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Μιλώντας στο TV 100 είπε χαρακτηριστικά πως «αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την καινούρια προσπάθεια που κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης για ένα νέο ξεκίνημα για τη χώρα». Ερωτηθείς εάν μιλάει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για το ενδεχόμενο αυτό, απάντησε: «Μιλάω με τον Νίκο Ανδρουλάκη, έχουμε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας από την εποχή που ήμασταν μαζί στο Στρασβούργο και στις Βρυξέλλες, την προηγούμενη πενταετία».

Πάντως ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν αυτά που ακούγονται ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. «Βλέπω τον εαυτό μου ως καθηγητή πανεπιστημίου και ως δικηγόρο. Θέλω να βοηθήσω, όχι αναζητώντας θέσεις και ρόλους, θέλω να βοηθήσω για να βοηθήσω» υπογράμμισε.

Δείτε τα όσα είπε ο κ. Χρυσόγονος

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα