

Ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Απόστολος Χρήστου στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης της Μασαλίας, αυτή τη φορά στα 200μ. ύπτιο.
Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την πρώτη θέση στον τελικό του αγωνίσματος και, παρότι δεν είχε ιδιαίτερο συναγωνισμό, κατάφερε να σημειώσει μία πολύ καλή επίδοση για την εποχή, τερματίζοντας σε 1:58.44, που είναι ο καλύτερος φετινός του χρόνος (1:59.49 είχε κάνει πριν 20 ημέρες στους χειμερινούς αγώνες).
Ο Απόστολος Παπαστάμος με 4:22.23 στα 400μ. μικτή ατομική επιβεβαίωσε τα όρια πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του τελικού, πίσω από τον Ούγγρο πρωταθλητή Ευρώπης Νταβίντ Βεράζτο (4:17.11).
Ο Σάββας Θώμογλου τερμάτισε πέμπτος στα 200μ. πρόσθιο με 2:16.63 και η Γεωργία Δαμασιώτη έκτη στα 200μ. πεταλούδα με 2:16.18 (έκανε 2:15.57 στον πρωινό προκριματικό, πλησιάζοντας το όριο για το Ευρωπαϊκό Ε/Ν που είναι 2:14.84).
Σχετικά Νέα
Στον εφέτη ανακριτή συγγενείς θυμάτων των Τεμπών για να ενημερωθούν
Στα δικαστήρια της Λάρισας βρέθηκαν συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, προκειμένου να.
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.
Αμαλιάδα: Εξιχνιάστηκε απάτη 12.400 ευρώ – Έστειλε τα χρήματα αλλά δεν παρέλαβε ποτέ τα προϊόντα που συμφώνησαν
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, απάτη.
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στα πανεπιστήμια
Ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές χωρίς να λείψουν ούτε φέτος οι καταγγελίες για παρατυπίες στη.