

«Αντί για κανονικό καλοκαίρι που προέβλεπε ο κ. Μητσοτάκης, είμαστε στο ίδιο κακό έργο θεατές», σχολίασε ο Παύλος Χρηστίδης εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, για τους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με την έξαρση της πανδημίας.
Ο κ. Χρηστίδης πρόθεσε πως για δεύτερη χρονιά χωρίς σχέδιο για τον τουρισμό, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και ενσυναίσθησης, καταλήγουν σε τοπικά lockdown. «Γι’ ακόμη μια φορά η ίδια η πραγματικότητα διαψεύδει με τον πιο σκληρό τρόπο το κυβερνητικό αφήγημα της δήθεν επιτυχίας», σημείωσε.
Σχετικά Νέα
Θ. Κοντογεώργης για πόρισμα ΕΜΠ για τα Τέμπη: Κάθε πολίτης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, ελπίζω και η αντιπολίτευση
Από το πόρισμα του καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Δημήτρη Καρώνη για τη σιδηροδρομική.
Στο Βερολίνο ο Κ. Μητσοτάκης – Live οι δηλώσεις με τον Φρίντριχ Μερτς
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στην καγκελαρία, όπου τον υποδέχθηκε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς..
Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε Μαρινάκη: «Το τέλος στην κυβερνητική χυδαιότητα θα μπει όταν πάψει να είναι κυβέρνηση η ΝΔ»
Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.
Κ.Χατζηδάκης: Καταρρίπτονται οι θεωρίες συνωμοσίας για τα Τέμπη
«Τίθεται μείζον πολιτικό θέμα για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία έχουν κάνει δύο.