

Το Κίνημα Αλλαγής διατυπώνει ερωτηματικά και διαπιστώνει δύο μέτρα και δύο σταθμά για το ότι παραμένει ασύλληπτος ο Χρήστος Παππάς, ηγετικός παράγων της Χρυσής Αυγής χωρίς να επικηρυχθεί, ενώ το αντίθετο έκανε η κυβέρνηση με τους δράστες της διαπόμπευσης του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε: “Ο Παππάς είναι άφαντος και χωρίς καμία επικήρυξη. Είναι όμως παρούσα η ασυδοσία των φασιστοειδών στα Πανεπιστήμια και η ανικανότητα της κυβέρνησης στην τήρηση των νόμων”.
Σχετικά Νέα
Το ΠΑΣΟΚ για την επιτυχία της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών: Βαθιά ριζωμένο το πόλο στο αθλητικό dna και στην κουλτούρα των Ελλήνων
«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών για το υπέροχο πασχαλιάτικο δώρο που προσέφερε.
Σωκράτης Φάμελλος: Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών
Στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο World Cup στην Κίνα, από την Εθνική Ομάδα.
Ν. Κακλαμάνης: Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης απέδειξαν ότι έχουν λαμπρό μέλλον
Τα συγχαρητήριά του στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών για το χρυσό και.
«Ημέρα χαράς, αγάπης και δύναμης! Χριστός Ανέστη!» – Ευχές Κυρ. Μητσοτάκη για το Πάσχα
Τις ευχές του για το Πάσχα έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία ανάρτηση στο.