Χρηστίδης: Η συμμαχία Τσίπρα – Κουντουρά δείχνει απόγνωση

«Οι χθεσινές εικόνες στο Γαλάτσι είναι εικόνες απόγνωσης. Ανάμεσα σε πολλούς που προέρχονται από διαφορετικά κόμματα ήταν και η κ. Κουντουρά να φωτογραφίζεται περιχαρής με πάρα πολλούς υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον κ. Ηλιόπουλο, ο οποίος δίνει μια μάχη απέναντι στην ακροδεξιά», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης και πρόσθεσε:

«Να θυμηθούμε την πορεία της κα. Κουντουρά: ΝΔ,ΑΝ.ΕΛΛ,ΣΥΡΙΖΑ. Ποια μάχη προοδευτικών δυνάμεων μπορεί να εκπροσωπήσει η κα. Κουντουρά η οποία σήμερα κατεβαίνει υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ αποκλειστικά και μόνο σε μια ανταλλαγή η οποία έγινε έτσι ώστε ο ένας να κρατήσει την εξουσία και ο άλλος να κρατήσει την καρέκλα που δίνει η εξουσία;

Ο κόσμος αντιλαμβάνεται και δεν μπορεί κανείς να υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών.Αυτός ο “αχταρμάς” ο πολιτικός που διαμορφώνει ο κ. Τσίπρας έχει συνέπειες στην πορεία της χώρας. Έχει συνέπειες όπου η κα. Παπακώστα βγαίνει και λέει ότι πρέπει να καταργηθεί ο νόμος Παρασκευόπουλου, η κα. Γεροβασίλη λέει ότι είναι ένας πολύ καλός νόμος και οι πολίτες δε νιώθουν ασφάλεια στο σπίτι τους».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα